22.7.2010 Malingssprøyte er effektiv når den virker

 

Til den store fortvilelsen for de polske arbeidere er det problemer med malingssprøyta, vi mister verdifull tid. Men til slutt ble den fikset (malingen var litt for tykk) og sprøytingen går med rekord fart. Alle sidene av bygningen ved innkjørselen er nå malt og det ser veldig fint ut. Også på taket var det full aktivitet i dag.
Jeg renset lekehuset. Den skal males i mange farver, er på jakt etter malingsrester. Det må også slås inn noen flere spiker, kanskje skal jeg prøve å få dette til selv? Tror det må mer kraft til enn det jeg har. 4 husker til huskestativet er også innkjøpt.
På Landeskogens sommerfest den 14.8. skal jo barna ha det gøy også.

Jeg bestemmer meg til å reise kl. 14 til Risør, det venter for mye viktig ugjort arbeide på kontoret. Får hjelp til å få mor i bilen, hun er nå ikke lenger i stand til å stå på bena. På vei til Arendal oppdager jeg at vi har glemt å legge rullestolen i bilen, så jeg må tilbake til Landeskogen for å hente rullestolen. Men først må jeg innom fargehandel på Stoa. Bilen blir pakket fullt med farve, strie, sparkel osv. Jeg var kommet halvveis tilbake til Landeskogen, så punkterer jeg. Falken måtte komme. Bilen med mor i blir heiset på lasteplanen og det gikk tilbake til Arendal. Meget god hjelp fra Falken der. Så var det å ta fatt på nytt til Landeskogen, laste ut malingen, pakke rullestolen og så reise til Risør. Kl. 24:00 var vi endelig fremme og bilen må på verksted. Noe galt med hjulstillingen.

Helga

Én kommentar

Benjamin

26.jul.2010 kl.23:40

Da var da voldsomt så uflaks det var mulig å ha da.

Men utrolig fint ting har blitt der nå.

Dere kan være stolte av arbeidet dere har klart å utføre =)

Mvh

Benjamin

Skriv en ny kommentar

hits