Barnas uke på Landeskogen "Jeg er nesten sikker på at jeg nesten så en bever!"

Jeg var veldig spent på å ta med barna opp til Landeskogen, da stedet mer eller mindre er en anleggplass. Vi kom på en liten pre-tur for å teste ut om de fikk sove og hvordan det virket. Barna kom til Risør entusiastiske og pakket sine leker og saker som de ville ha med til Landeskogen.
Da vi kom opp søndag kveld ble de møtt med en ny trampoline og jubelen sto høyt. Vi pakket ut og fikk rigget oss på plass. Uheldigvis på mandagen forsvant katten vår, og barna og jeg hadde lete aksjon i skogen. Mens vi ropte og leita plukka vi blåbær til den store gullmedalje. Underveis på turen fikk jeg flere tilbakemeldinger fra jentene hvor hestene kunne være, for et sted som Landeskogen måtte jo ha hester og dyr!

Jeg fikk nyss om at naboene våre på Evangelisenteret hadde griser, høner og kaniner. Tok med meg jentene og noe mat på en overraskelses tur. Vi matet dyrene og på vei tilbake kom det fra den eldste jenta: "Dette er jo ingen hest, mamma!" "Jammen, jeg trodde dere ville se noen dyr siden dere ikke hadde sett noen" sier jeg. Da kommer det fra den yngste: "Vi har sett mange dyr og fugler vi.  Ekorn, rådyr og rådyrbæsj, nøtteskrike og mange svaler. Og jeg er nesten sikker på at jeg nesten så en bever!"

Katten kom heldigvis hjem på kvelden og vi kunne legge oss lettet og glad over dette.

På tirsdagen satte vi opp telt hvor de sov i om natten og langt ut på formiddagen onsdag. Denne dagen fikk vi besøk av tante, onkel, kusine og fetter fra Grimstad hvor de lekte hele ettermiddagen og kvelden. De var med å rakte "høy" og klippet gresset på fotballbanen. Utrolig god hjelp fikk vi fra barna.

Resten av uken gikk til å småpusle i hagen, mate naboens griser og kose seg i naturen.  Sorgen var stor hos barna og meg da vi på lørdag måtte pakke for å reise hjem igjen. Uwe måtte til Risør for å ordne høstens busser.
 
Det er noe med stedet som gjør at man får en indre ro. Atmosfæren, dyrene, fuglene og stillheten gjør noe med en.

mvh
Gunn Heidi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits