07/07- 2010

09:00 Dagens handletur starter. Ruta går som vanlig først innom Almedal sagbruk, for så å kjøre rundt til forskjellige steder for å få fatt i alt som trengs.

Jeg har fått mange kommentarer på traktoren min. Noen påstår faktisk at det er noe drøyt å kalle den en traktor! Jeg bestemte meg på veien til Evje at her må noe gjøres. Styling sett til traktoren hadde vært noe. De fleste kaller det vel en oppsamler, men i min termologi forblir dette et styling sett. Det bar rett inn til Maskinsalg og jammen hadde de ett sett på lager. Styling settet kommer sannelig i mange deler!

Det ligger nå i inngangen klar til montering. Utfordringen får jeg prøve meg på noe senere.


Den viktigste grunnen til at jeg var på vei til Evje var fotballkampen i kveld. Ho mor er opprinnelig tysk, og kveldens kamp Tyskland - Spania måtte hun ha med seg. Da hun skulle ankomme i kveld, var det ikke annet å gjøre enn å dra til Evje for å skaffe TV og antenne. Euronics på Evje kunne heldigvis hjelpe meg med det som trengtes på kort varsel. TV er på plass, kanalene stemmer, ho mor er blid og jeg er lettet.

    
     
18:00 Arbeidet går bra og fremgangen er god. Vi byttet takplater på takene under vinduene over kjøkkenet. Vegg 1 er ferdig malt, kommet bra i gang med pussing av veranda øst, vasket og banket veranda vest og hovedskaden i taket er reparert. Kokken er i godt driv på kjøkkenet så dette ser lovende ut for kvelden.
Værgudene har ikke vært helt på vår side i dag, men det har gått greit. Blir det verre i morgen må vi begynne med Plan B som går på å pusse opp innvendig.18:30 Traktoren har fått Styling settet på plass og ser meget lekker ut!

19:00 Familien min, kone og 3 av barna kommer på besøk. Planen er at vi alle skal tilbringe sommeren her på Grendi (Leif, du ser jeg lærer, og takk for korreksjonen). For å få dette til tenkte vi det var greit med en liten prøveovernatting slik at de venner seg til stedet. Ikke alltid like lett for barn å ha sommerferien på en anleggsplass.
Min sønn(13) som er meget fotball interessert spør om TV virker. Far svarer stolt at alt er i skjønneste orden og viser ham hvordan man starter nykjøpt TV/Parabol og stiller inn på TV2. Min sønn utbryter himmelfallen at kampen går på Viasat4, og har en blanding av oppgitthet, sinne og frustrasjon i blikket. Jeg får selvsagt lettere panikk og leter fortvilet på fjernkontrollen om Viasat4 er med i pakken vi har kjøpt. Etter en liten stund (føltes meget lang) ser vi heldigvis Viasat4 oppe i høyre hjørne!20:00 Helga ankommer og skal overta min funksjon frem til mandag. Hun gleder seg over fremgangen.

23:00 Kampen var spennende, Spania var best og det må vi bare akseptere.
 
Det vil bli en liten pause med skrivingen fra min side frem til mandag da jeg er Parkeringsvakt under Villvin markedet i Risør i helgen.
 
Jeg ønsker dere alle en god helg.
Uwe

2 kommentarer

irmis

14.jul.2010 kl.01:02

Traktor var i det drøyeste laget, ja. Grasklippær er en grasklippær.

Hvor er spolieren? Spinner felger?

landeskogen

14.jul.2010 kl.09:20

Hei irmis

Normalt er det meget hyggelig å høre fra deg. Spoiler kontra Stylig sett føler jeg snakker for seg selv. Felger har den. "Spinner" har jeg aldri hørt om, hva er det?

Uwe

Skriv en ny kommentar

hits