7/7-2010 Tips mottas med takk!


      

07:30 Alle mann går i gang. Dagens mål er å få malt vegg 1 med vinduer, Pusse veranda på forsiden, vaske grunnmur videre rundt huset samt fortsette på taket.

Når vi vasker grunnmuren rundt huset ser vi tydeligere hvor vakkert arbeide det er gjort når de bygde den. Planen her er å finne en type "behandlingsveske" som får frem glansen i steinen slik at muren igjen kan komme til sin rett.
Tips mottas med takk.

Morgenens nesestyver fikk vi da vi fortsatte med tak inspeksjonen. Pipene på hovedbygningen er en stor sikkerhets risiko. Sementen mellom steinene er smuldret bort, og steinene står løst stablet oppå hverandre.  Vi må demontere pipene og bygge dem opp på nytt.

Ellers kjente vi de første små regndryppene mens vi har vært her i Byglandsfjord. Vi ble svært overrasket da vi hadde bestemt oss for at dette skulle bli en regnfri sommer i disse trakter. Tror værgudene hørte vår irritasjon da det lysnet umiddelbart.
Uwe

4 kommentarer

Leif

07.jul.2010 kl.13:38

Bare for å pirke litt på geografikunnskapen: Landeskogen ligger i Grendi som er ei bygd i Bygland kommune. Står flere plasser at det ligger på Byglandsfjord. B.fjord er ei anna bygd som ligger ca 5 km sør for Grendi.

Lykke til med arbeidet videre!

07.jul.2010 kl.17:36

Det finnes en impregnering for stein, som får frem fargespillet . Selges av større byggvare forhandler, Heidy blant annet. Fint å se at hjelmene blir brukt... og vernesko...

gøy å følge med. Kommer snart på besøk...

Håvard

landeskogen

08.jul.2010 kl.16:31

Takk Leif.

Min geografikunnskap er nå oppdatert. Grendi skal det bli fremmover.

Uwe

landeskogen

08.jul.2010 kl.16:37

Hei Håvard

Fint å se du følger med og takk for tipset. Ja HMS er på plass men man kan alltid bli bedre. Du kunne jo tatt en uanmeldt tur opp på inspeksjon slik at vi holder fokuset oppe. Det hjelper alltid.

Uwe

Skriv en ny kommentar

hits